Nenadmašna Suzuki ponuda postala je još bolja!

Nenadmašna Suzuki ponuda postala je još bolja!
Nenadmašna Suzuki ponuda postala je još bolja!

Krenula je nova kampanja za modele Vitaru i S-CROSS, pola plati sada a pola za 2 godine, bez kamata i bez troškova obrade te uz mogućnost refinanciranja.

Ako razmišljate o kupnji hibridnog automobila, Suzukijeva ponuda je ona koja će vas sigurno oduševiti!

Od 15. 4. 2021. već poslovično povoljan Suzuki kreće s novom akcijom na hibridne modele Vitara i S-CROSS. Navedene modele moći ćete kupiti na 2 rate, pri čemu drugu ratu plaćate uz dvije godine odgode. I to bez kamata i troškova obrade!

Prvu ratu plaćate uoči preuzimanja automobila, a prije treće registracije, potrebno je platiti ostatak. No, tu postoje različite mogućnosti. Drugu ratu možete i refinancirati, odnosno raspodijeliti na nekoliko slijedećih godina. Ukoliko vam više odgovara plaćanje u tri jednake rate - i tu opciju možete
dogovoriti u našem salonu!

Naime, ako se samo okrenete oko sebe, shvatiti ćete koliko su novi Suzuki modeli popularni, a za to uvijek postoji dobar razlog! Nova Vitara s najjačim paketom opreme, koji uključuje alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla ili ukratko, s gotovo svom mogućom opremom koju možete zamisliti, u ovoj akciji dostupna je odmah za
cijenu nekih od novijih rabljenih automobila, dok će ostatak cijene nova Vitara ili S-CROSS otplaćivati sami, svojom malom potrošnjom i niskim cijenama održavanja.

Naravno, ukoliko želite manje opreme, cijena će biti osjetno niža, no ne i komfor, jer su čak i osnovni Suzuki modeli izuzetno opremljeni te svi imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klimu, središnje zaključavanje i još puno toga. I to uz provjereni motor s četiri cilindra impozantne snage od 129 KS, te početnom cijenom od 131.518 kn, čine ga najboljom kupnjom na Hrvatskom tržištu.

Naravno, s ovom akcijom, dugogodišnji “HR best buy” automobil Suzuki Vitara i njen svestrani rođak Suzuki S-CROSS, postaju još povoljniji i još pristupačniji svima koji su do sada o novim automobilima tek samo razmišljali. Vjerujemo kako će hrvatski vozači prepoznati ovu izvrsnu priliku i odabrati pozudane i povoljne hibride koji uz sve navedeno omogućuju vožnju u skladu s najvišim standardima sigurnosti, te ekološke održivosti. Provjerite ponudu koju nude ovlašteni Suzuki partneri, te bezbrižno krenite u budućnost.