Čopor vozi Suzuki

Čopor vozi Suzuki
Čopor vozi Suzuki

Jedan od najbrojnijih kluba pustolova, popularni Čopor i SuzukiPula dogovorili su međusobnu suradnju pri čemu će registrirani ''Čoporovci'' uživati brojne pogodnosti poput beskamatnog financiranja vozila, popusta na artikle iz kategorije ''Accessorizes'', itd.

SuzukiPula i klub pustolova Čopor, dogovorili su uzajamnu suradnju za sve registrirane članove Čopora. Na obostrano zadovoljstvo suradnja se temelji na uzajamnoj suradnji tijekom događanja koje Čopor redovito organizira, pri čemu će Suzuki pružiti podršku u obliku ustupanja službenog vozila za potrebe organizacije tih događanja i slično.

Nadamo se da ćete svi Vi koji jeste ili ćete tek postati članovi Čopora postati i dio Suzuki obitelji, a to konkretno znači i neke vrijedne pogodnosti koje smo Vam pripremili:

1. FINANCIRANJE VOZILA - Beskamatno financiranje prilikom kupnje novih vozila tijekom cijele godne, bez obzira je li u tom trenutku postojeća akcija beskamatnog financiranja ili ne. U praksi to znači da se referiramo na postojeći Ugovor koji imamo sa nekom od leasing kuća, a za ovu godinu on izgleda ovako:
50/50 - Pola platite sada, pola za godinu dana, uz 0% kamate i 1% troška obrade
3/3 - 35% plaćate sada, 32,5% za godinu i za dvije godine, uz 0% kamate i 1,5 % troška obrade
4/4 - 25% plaćate sada, 25% za godinu, za dvije i za tri godine uz 0% kamate i 2,5 % troška obrade
Također nam je u ponudi klasični mjesečni financijski leasing na do 60 mjeseci uz minimalno ućešće od 20%, subvencioniranu kamatu od 2,95% i trošak obrade od 1%(dakle isto subvencioniramo kamatu na 2,95 umjesto redovne kamate).

2. ZIMSKI SETOVI KOTAČA - Ova povremena akcija, ukoliko je odobrena od strane Suzuki Magyar Coorporation donosi svim Čoporovcima poklon zimskih setova kotača prilikom kupnje novih vozila.

3. POPUST NA SUZUKI ACCESSORIZES - Poseban popust od 30% na svu odjeću, obuću i ostale promo artikle iz Suzuki accessorize kataloga.

4. PROCJENE VOZILA I TESTNE VOŽNJE - Besplatne procjene Vaših rabljenih vozila i besplatne probne vožnje naših testnih vozila tijekom cijele godine u našem salonu/servisu.

5. SAN CAFFE - U sklopu našeg salona djeluje i SanCaffe, bar posebno uređen na temu Japanske kulture u kojem možete uživati neke posebne japanske napitke, ali i kada ste u potrebi organizirati gotovo sve vrste društvenih okupljanja uz posebne popuste. Dakako ukoliko to dopusti epidemiološka situacija.

Uz ove, povremeno ćemo Vas obaviještavati i o novim akcijama i pogodnostima.

Naposlijetku, želimo Vam toplu dobrodošlicu,

Vaš SuzukiPula - Motor Teh. Auto d.o.o.